Megjelent


Ezen az oldalon azokat a történeteimet találhatjátok, amelyeket már publikáltam és jelenleg is a fejezetek írásával foglalkozom. Illetve olyan státuszú novellák, kisregények és regények is megtalálhatóak, amelyek jelenleg még az előkészületi folyamatokban tart vagy szünetel valami okból kifolyólag.

Catalina

Kisregények

Elolvasom...

Tavaszi zápor 


Műfaj: Real person fanfiction, romantikus
Főszereplők: Aida Martínez, Fernando Torres
Terjedelem: Prológus - x Esőcsepp - Epilógus (x oldal, y szó)
Publikálás: 2016. július 31.
Státusz: írás alatt

/fülszöveg/

Aida Martínez közel másfél évvel a válása kimondása után érezte csak úgy, hogy végre új életet kezdhet, végleg kilépve a csúf véget ért kapcsolata árnyékából. Lakberendezéssel foglalkozó cége egyre nagyobb sikereknek örvendezett, a karrierje egyre magasabbra ívelt, annak ellenére, hogy már betöltötte a harmincegyet is még mindig rengeteg férfi bókolt neki, darabokra hullott önbizalmát és lelkét lassan illesztette össze, és talán végre a szíve is készen állt arra, hogy megnyíljon valakinek. Jelentkezőből pedig akad jó pár, azonban hamar elbizonytalanodik abban, hogy itt az ideje az ismerkedésnek, így minden közeledést csak elhárít. Valami mégis megváltozott akkor, amikor megjelent a múltjából valaki, aki nem tulajdonít jelentőséget a visszautasításoknak és minden erejével azon van, hogy újra meghódítsa a spanyol nőt.
Tanácstalanul áll a férfi rendíthetetlen viselkedése előtt, amin az sem segít, hogy szinte a semmiből találkozik újra Fernandóval, aki rövid pillanatok alatt ismét az élete részévé válik. Összezavarodva nézi végig a kisebb összeszólalkozásokat, végig úgy érezve, mintha csak visszacsöppent volna a múltba, amitől szeretne végre megszabadulni.
Talán az lenne a legjobb, ha egyszerűen csak elengedné a múltat és csak a jelenével foglalkozik? Talán végre figyelnie kellene az apró jelekre, amelyeket másfél éve figyelmen kívül hagy, talán végre megvalósulhatna minden korábbi álma és vágya, csak engednie kell Neki.

Mert néha a vég, csak valami másnak a kezdete…

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése