Elmúlt


Ezen az oldalon azokat a történeteimet találhatjátok, amelyek címkéi között, illetve a státuszuknál is az áll, hogy befejezett. A kisebb novelláktól kezdve a terjedelmesebb regényeket is megtalálhatóak.

Catalina

Novellák


A legszebb ajándék


Műfaj: Real person fanfiction, romantikus
Főszereplők: Molnár Olívia, Fernando Torres
Terjedelem: 1. rész (10 oldal, 3.690 szó)
Publikálás: 2015. december 26. (legelső megjelenés)
Státusz: befejezett

/részlet/

A körút kopasz fái a késő délutáni sötétségben úgy ragyogtak a rájuk rakott karácsonyi fényektől, mintha gyémántok lennének, különös hangulatot kölcsönözve ennek a fővárosnak és az utcán sétáló embereknek is, akik megannyi fotót készítettek a látványról. Minden az ünnepi készülődésről szólt, a máskor unalmas kirakatok megszépültek, mindenkit átjárt a boldogság, a nők sokkal csinosabban öltöztek fel, izgatottan készültek a családi vacsorákra, míg a férfiak türelmesebben viselték kedveseik készülődését. Mintha mindent és mindenkit átjárt volna a karácsony különös hangulata, mégis a fodrász szalonból kisétáló fiatal nő, szomorúsággal a szemeiben pillantott körbe. Ugyan felhőtlen boldog volt, hogy végre a családjával lehet, hogy hosszú idők óta láthatja őket, viszont szíve és lelke egy nagyobb darabját nem hozta haza Budapestre, a párjánál hagyta, aki nem tudott vele tartani. Magányosnak érezte magát, ahogy meglátta a boldogan sétáló párokat, ami csak tovább növelte hiány érzetét.
Sóhajtva húzta kabátja kapucniját fejére, ügyelve arra, hogy ne tegye tönkre a sokáig készülő frizuráját, mivel az édesanyja nyomatékosan megkérte, hogy az esti vacsorára legyen nagyon csinos. Ennek fényében tegnap egész álló nap vásároltak, ma pedig a manikűröstől a fodrászig bejelentette mindenhová és reggel óta nem is járt otthon. Sokat bosszankodott emiatt, mivel azért érkezett haza, hogy a családjával legyen, és hiába lesz egy fontos bejelentés a családi vacsorán, ő is megtudta volna mindezt csinálni az otthonukban kényelmesen. Persze sokkal egyszerűbben, ahogyan azt szereti, és nem is kellett volna bejárnia egész Pestet, pihenhetett volna és együtt tölthették volna az időt.

Kisregények


Elolvasom...

Őszi zivatar


Műfaj: Real person fanfiction, romantikus
Főszereplők: Aida Martínez, Fernando Torres
Terjedelem: Prológus - 5 Esőcsepp - Epilógus (x oldal, y szó)
Publikálás: 2015. szeptember 5.
Státusz: befejezett

/fülszöveg/

Aida Martínez, a spanyol belsőépítész boldogan mondott igen Fernando kérdésére, aki már hosszú évek óta birtokolta a szívét. Közel két év házasság után mégis megtörve áll a körülötte zajló események előtt, míg szíve napról napra egyre több sebből vérzik. A teljes tudatlanságba menekülve, naivan reméli, hogy még minden visszafordulhat, hogy még minden lehet olyan, mint amilyen régen volt a veszteségeik előtt, amikor még szerelmes volt belé a férje.
A boldog feleség álarca mögé rejtőzve figyeli, ahogyan a focista, akibe még ennyi idő után is töretlenül szerelmes, szinte minden este egy másik nőhöz készülődik izgatottan. A lelke mélyén azonban tudja, hogy már semmi sem lesz a régi, a szerető átvette a helyét, ő mégsem tud elszakadni a csatártól. Végül ugyan nehéz szívvel, de egy zivataros, őszi éjszakán kilép a közös otthonuk ajtaján, maga mögött hagyva az emlékeiket, melyek egészen idáig a szeretett férfi mellett tartották.
Vajon Fernando is olyan könnyedén kezeli az elválást, melynek már rég be kellett volna következnie? Vagy talán későn, azonban ráébred, hogy rossz döntéseket hozott meg a múltban? Egy megcsalt feleség, egy hűtlen férj és egy szerető története, valós és ál érzelmekkel, rossz és jó döntésekkel.

Mert néha egy kapcsolat nem happy enddel végződik…

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése